maandag 20 oktober 2014

ALM 2014: Nog 3 weken...


Over (bijna) 3 weken is het zover: de 2e Alwin Lensvelt Memorial is dan een feit.

De laatste 2 weken hebben we toch nog wel een aantal afmeldingen vanwege blessures of onverwacht verlet moeten registreren. Daarnaast hebben we nog wel wat deelnemers kunnen strikken, maar er zijn nog steeds een paar plaatsen te vergeven..

Net als vorig jaar, hebben we dit jaar weer een goed doel gekozen waar (een deel) van het inschrijfgeld aan gedoneerd kan worden. Was het vorig jaar het nationale epilepsie fonds, dit jaar hebben we gekozen voor de Reanimatie Groep Drimmelen. Een groep vrijwilligers die, naast het organiseren van reanimatie cursussen, in de gemeente Drimmelen in noodgevallen eerste hulp in de vorm van reanimatie kan toepassen. Als actief sporter hebben we allemaal wel eens (dichtbij of misschien iets verder weg) iets meegemaakt waarbij elke seconde telt en adequaat handelen een kwestie van leven of dood kan betekenen. Uiteraard geldt dit niet alleen binnen de sport, maar ook in het normale dagelijks leven.

Het inschrijfgeld zal dit jaar EUR 7,50 bedragen. Ons streven is om hiervan de helft aan de Reanimatie Groep Drimmelen te kunnen doneren, maar extra donaties zijn natuurlijk altijd van harte welkom!

Net als vorige jaar zaal de zaal weer om 9:00h open zijn en kunnen we hopelijk weer op 9:30h met de eerste wedstrijden beginnen en om 17:00h/17:30h hopen we de finales te kunnen spelen.

Hopelijk zien we jullie allemaal de 9e in de Amerhal!
We hebben er weer zin in! Tot dan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten